Vi vill mer!

Det är lätt att vara lagledare för det här laget! Alla är taggade och motiverade. Det var vi även under första deltävlingen men nu har vi  tagit träningen ett par snäpp vidare och vi vill Mer!!

Det snackas dagligen om Sverigestafetten på jobbet. På morgonen pratar vi ofta om vad vi har presterat dagen innan eller vad vi ska göra senare på eftermiddagen/kvällen. Vi har en viss jargong mellan oss på avdelningen som kan vara lite tuff ibland, men alltid med glimten i ögat och även om det förekommer en viss ”hets” så vet alla att var och en tränar efter sina egna förutsättningar och behov för att uppnå en bättre hälsa och för att vi ska ha kul tillsammans!

Vi har också pratat en del om att göra fler aktiviteter tillsammans i laget. Några väljer till exempel att gå ut på lunchpromenader. Tre dagar i veckan kör delar av licensgruppen crossfit på Friskis som alla kan vara med på om man vill. Som lagledare har jag tagit på mig att fixa ett spinningpass och ett skivstångspass som vi alla ska delta i. Jag har även skickat ut ett förslag på lite träning som man kan göra hemma om man inte har möjlighet och tid att komma iväg till gymmet.

Jag tycker själv att det är väldigt roligt att träna och gör det därför så ofta och mycket jag kan. Som lagledare hoppas jag på att kunna förmedla denna glädje och entusiasm till mina lagkompisar. Jag försöker uppmuntra och peppa alla så mycket som möjligt muntligt, via mail eller kanske genom ett litet meddelande på vår lagsida. Ibland firar vi våra prestationer med lite fika och då är tanken att det får bli något riktigt onyttigt och gott som alla glatt mumsar i sig men med förbehåll om att kakan sen ska tränas bort! ;)

/Malin Hallberg lagledare för APS 2 i Växjö

 

friskvård atea

 

friskvård-spinning