Testpatrullen rapporterar dag 3

Dagen startade tidigt i Östersund. Hela etapp 2 skulle kontrolleras denna dag och då fanns det inget utrymme för sovmorgonar. Redan vid sjutiden var vi iväg och första cykelsträckan testades av Andreas och Sundsvallskontorets Hans Gabrielsson.

Väl framme vid Sundsvall fick vi möjlighet att spana in kontoret (med biljardbord) och hälsa på Ateaner där. Efter lunchen där drog vi  vidare mot Gävle där vi bland annat i det lilla samhället Bergsjö uppmätte 21,5 graders sommarvärme. Härligt!

Att vara ute och resa på det här sättet är väldigt spännande och ger oerhört många intryck. Vi har under testrutten stött på ett antal människor som varit positivt inställda till denna härligt galna resa. I övrigt kan etapp 2 sammanfattas som varierande, med möjlighet att välja olika sorts cykelsträckor, löpdistanser och powerwalk.

Kvällen avslutades med allsvensk fotboll på Strömvallen där Gefle spelade oavgjort mot Kalmar. Troligtvis den finaste kvällen i Gävle detta år.

Idag vill vi säga ett extra stort tack till Hans Gabrielsson i Sundsvall och Christian Sjöberg i Gävle som med bravur guidad oss vidare genom Sverige.

Cykling sverigestafetten
Hans kämpar på en tuff men fin sträcka.

Stugun Sverigestafetten
Martin har verkligen gjort sig populär bland Stugunbefolkningen.

Sverigestafettenbilen
Snabbt stopp vid Bergsjö i sommarvärmen.

Lovisa hoppar testrutten
En vacker plats ca 10 mil från Östersund mot Sundsvall.

styrketräning sverigetsafetten
Obligatorisk styrkeövning längs vägen.

Gävle sverigestafetten
Kvällsledigt på Strömvallen. Gefle – Kalmar 1-1.

Efter en lång dag gäller det nu att ladda om batterierna till i morgon, då är det dags för etapp 3 som tar oss ända till Karlstad!

//Filip