Soffpotäten är i rullning

Som jag har längtat! Personligen så erkänner jag att vinterperioden inte känns så ruskigt motiverande för att komma i rörelse. Nu däremot! Våren ligger i luften och därför var det jätteskönt att komma igång igen.

Som ni vet så erkänner jag att jag kan vara en av Ateas största soffpotäter. Motion är inte något som kommer naturligt för mig, utan jag är en av dem som behöver trycket från mina lagkamrater för att bidra och inte sabba för laget. Samtidigt så vet jag, att jag mår så himla mycket bättre när jag tar mig i kragen och ger mig ut på dagliga promenader.

Mitt mål är att komma ut varje dag på en längre eller kortare promenad. Personligen misstänker jag att kontinuiteten är viktigast för mig, eftersom det handlar om att komma in i goda vanor. Det där med gående möten tror jag massor på, så om du har ett möte inbokat med mig de närmaste 8 veckorna, så är det smart att har promenadskorna på :-)

/Soffpotäten.

Sallbring Sverigestafetten