Möt Christer Petersson, Atea Winner region mitt

Christer Petersson, Konsultchef Norrköping är vår nästa Atea Winner. Följ på Instagram under #ateawinners

 

Motivering Jag har svårt att komma igång och träna och få kontinuitet i det. Allt för lätt att prioritera bort träningen fast jag vet att jag mår bra av det. Jag är inte ovan som löpare men aldrig lyckats ta det lilla steget att komma under 50 min på milen. Det är min utmaning.

 

Varför sökte du till Atea Winners?

För att jag vill komma igång med min träning och få kontinuitet i den. Jag behöver planering samt morot och piska för att det ska bli så. J

 

Vad är ditt personliga mål?

Att springa SM-milen under 50 minuter.

 

Vad ser du mest fram emot med ditt deltagande i Atea Winners?

Att komma igång och att träningen blir en glädje och en del av livet och vardagen. Det blir kul att sporras av andra och förhoppningsvis kunna sporra någon annan.

 

Vad hoppas du att det ska ge för resultat?

Naturligtvis att jag klarar mitt personliga mål på SM–milen. Att jag kommer att fortsätta träna med glädje, mår bättre, orkar mer, äter och sover bättre och kanske till och med blir en bättre medarbetare på Atea.

Christer Petersson svst