Möt Mikael Hofsten Atea Winner Norr

Motivering:
Jag har varit en utmärkt löpare en gång i tiden, personbästa på milen är 38 minuter. Nu är jag en spillra av mitt forna jag och skulle vilja komma tillbaka till en nivå där jag klarar av att över huvud taget genomföra en mils löpning. – Mikael Hofsten AM Östersund

 

Varför sökte du till Atea Winners?
För att det var ett bra sätt att komma igång med löpningen. Har i yngre dar varit en god löpare med 38 minuter på milen som personbästa men tyvärr har jag slarvat bort allt genom att inte träna alls under 10 år då barnen var små. Ska göra allt för att bli av med alla soffpotatis-tendenser. J

 

Vad är ditt personliga mål?
För det första att klara av att springa 10 km i ett sträck och sedan kanske komma ned på 7,5–8 minuter per kilometer.

 

Vad ser du mest fram emot med ditt deltagande i Atea Winners?
Att få bra stöd från min löpcoach, lära mig träna rätt och förbättra min kondition men även lära känna övriga Atea Winners och lära mig något från dem.

 

Vad hoppas du att det ska ge för resultat?
Att detta får in mig på rätt spår och att mitt nya liv med ett kvickt löparsteg och en god kondition börjar nu!

Följ Mikaels resa på instagram: mikaelhofsten1960

Mikael Hofsten bild svst