Möt Kajsa Ryblom, Atea Winner region Stockholm

Motivering
Innan jag fick barn (min dotter är 5 år nu) sprang jag flera gånger i veckan och har även sprungit tjejmilen med hyfsat resultat. Men nu, inget! Och jag kommer aldrig igång. Tittar avundsjukt på de som löptränar på luncherna, men känner att jag inte platsar in där längre alls! Hjälp mig att bli motiverad att komma igång med löpträningen, något som jag egentligen tycker är kul att hålla på med!

Varför sökte du till Atea Winners?
För att jag såg det som en unik möjlighet att komma igång med löpningen igen. Löpningen är något som jag hållit på mycket med tidigare, men som tyvärr fått stå tillbaka de senare åren. Jag har inte hittat motovationen, men nu är den på topp!

Vad är ditt personliga mål?
Att lära mig så mycket som möjligt under den här perioden och att sedan hålla igång även efter Atea Winners.

Vad ser du mest fram emot med ditt deltagande i Atea Winners?
Att få bli coachad. Det är verkligen jättekul!

Vad hoppas du att det ska ge för resultat?
Att inspirera andra till att börja springa samt att jag själv ska fortsätta med löpningen även efter Atea Winners.

Kajsa svst nr 2