Möt Catti Ciborius, Atea Winner region väst

Motivering
Jag har alltid tänkt att jag inte kan springa och att jag inte har en kropp som är gjord för löpning, men i år vill jag utmana mig själv och ändra min föreställning om det. Därför vore det en väldigt stor utmaning för mig att få vara med på det här. Det vore häftigt att kunna få coachning och klara av sprina milen utan att skada sig och känna att det visst går om man vill.

Varför sökte du till Atea Winners?
Jag såg det som en bra möjlighet att komma igång med löpning eftersom jag några veckor innan hade bestämt mig för att under 2017 övervinna mitt motstånd och inställning till löpning och att det inte är något för mig.

Vad är ditt personliga mål?
Att komma igång med löpning på ett bra sätt så att jag kan tycka att det är roligt och något jag kan utvecklas inom och klara av. Att gå från ”aldrig i livet” till ”varför inte.”

Vad ser du mest fram emot med ditt deltagande i Atea Winners?
Att få coachning och stöttning till en bra start och rimlig nivå så att jag inte tar mig vatten över huvudet och slutar tvärt samtidigt som jag får stöttning på vägen till SM-milen.

Vad hoppas du att det ska ge för resultat?
Att jag skall tycka att löpning visst kan vara min grej och att jag klarar att springa jag också. Om jag kan så kan alla andra som inte heller har gillat löpning. Förhoppningsvis blir det ett startskott för framtiden.

Catti svst