Kunder & Ateaner tillsammans i skidspåret

I onsdags samlades ett antal kunder och Ateaner för att åka längdskidor tillsammans i Vretaslingan utanför Linköping. Till vår hjälp hade vi två instruktörer från Oneway som hjälpte oss att förfina tekniken och peppa oss i spåret.

Platschef Stefan Ljung inledde med att hälsa alla välkomna och berättade om Sverigestafetten och vad det innebär. Därefter delades vi in i två grupper och efter en kort uppvärmning fick vi bl.a. träna på diagonalåkning med och utan stavar, stakteknik samt balansträning på ett ben i nedförsbacke. Den mer avancerade gruppen avslutade med en stafett på 200 meter, där de sista 100 meterna åktes på ett ben!!

Det var ett glatt gäng som efteråt samlades för lite fika, samt för vidare taktiksnack inför kommande utmaningar i Sverigestafetten. Kunderna tycker att det är ett roligt initiativ och några har redan anmält intresse att delta i Sverigestafetten tillsammans med oss. Östergötland är helt klart peppade inför det som komma skall!

Atea Östergötland kommer under våren att bjuda in till fler träningstillfällen. Näst på tur är simning då vi kommer att få hjälp i bassängen av bröderna Holmertz. Därefter kommer det bli löpning, cykling och klättring!

Lina Nielsen

 

vasaloppet-sverigestafetten.se

 

skidträning-atea

 

nyaavtalatea