"Jag såg det som ett ypperligt tillfälle att utveckla min träning genom att sätta lite mer press på mig själv genom tydliga mål." - Marie Richter, Atea Winners

Marie, vad fick dig att haka på Atea Winners?

Jag såg det som ett ypperligt tillfälle att utveckla min träning genom att sätta lite mer press på mig själv genom tydliga mål. Jag tycker om att träna, men hamnar lätt i slentrian och pressar inte mig själv. Men med en coach och för mig tuffa mål, tvingas jag till det.

 

Vad har du för personliga mål?

Jag har satt upp en ”guldmedalj” och en ”silvermedalj” som mål. Lyckas jag riktigt bra, så tar jag guldmålet och då klarar jag milen på 50 minuter eller mindre. Om jag tar silver så klarar jag milen på mindre än 55 minuter. Så det är en utmaning både i distans (jag har aldrig tidigare sprungit en mil) och tempo (har aldrig sprungit ens 5 km med det tempot). För att klara det, har jag satt upp mål för min träning fram till SM-milen.

 

Du har ju en plats till SM-milen den 14 juni, ge mig tre saker som du tänker på inför den dagen?

  • Fokus – jag behöver prioritera träningen och göra den med eftertanke
  • Lite läskigt – kommer jag att klara det?
  • Roligt! Jag ser det som en utmaning och det är kul att träffa nytt folk i samband med detta.