Rutt och aktiviteter spikas...

Vi i Team 3 representerar sträckan mellan Gävle, Borlänge & Karlstad.

Idag har vi presenterat vårt förslag för rutt och aktiviteter. Nu ska sista handpåläggningen göras för att spika denna. Vid en första anblick så tänkte man, Sverigestafetten! Hur svårt kan det vara, men när man som delprojektledare dyker in i alla detaljer så förstår man hur mycket saker som måste komma på plats och hur mycket jobb som ligger bakom för att det ska bli ett lyckat arrangemang. Då är det tur att vi har så många engagerade medarbetare som ställer upp.

Utmaningen med Sverigestafetten har lyft mångas aktivitetsnivå till nya höjder och är definitivt något som triggar igång de flesta av oss medarbetare. Här i Karlstad kör vi t.ex innebandy på fredag lunch, något pass rinkbandy tillsammans med kunder ibland och ”Hövdingen” som styrketränar tillsammans med kunder. Ett perfekt tillfälle att lära känna varandra bättre.

Personligen ”blandar och ger” jag så mycket jag kan. Löpträning, Längdåkning, slalomträning, mountainbike, innebandy, rinkbandy, långpromenader mm. Variationer  i träningen ökar bara motivationen och gör att det aldrig blir tråkigt.

Bjarne Fransson

atea karlstad it