Hissen står still...

Den här veckan har vi lagt sista handen vid arbetet att ta fram en bra rutt för delsträckan Stockholm – Göteborg. En utmaning i sig då vi både ska hinna med att trycka in ett antal delsträckor med olika aktiviteter samtidigt som vi ska transportera oss genom varje lokalkontor på sträckan, och det under en begränsad tid, bara med muskelkraft. Sträckan är nu under slutdokumentation för att skickas in för godkännande i slutet av veckan. Som förslaget nu ligger så kommer det bli en fantastisk delsträcka med en del överraskningar och utmaningar.

Att få förmånen att arbeta med något som ligger lite utanför de dagliga arbetsrutinerna ger lite extra energi och det märks i vårt projektteam. Vi har på mycket kort tid lyckats samlats i möten tre gånger och samtidigt arbetat aktivt mellan mötestillfällena inom respektive lokalkontor med sträckning och förslag till aktiviteter.

Utöver projektteamet så märks det extra tydligt lokalt på kontoret att vi nu är i del två av ”Inför Sverigestafetten” De som var extra tröga att komma igång i höstas är nu med direkt och genomför olika aktiviteter. Hissen på kontoret står för det mesta still. Vid luncherna så är frågan mer ”Vart ska vi gå på lunch” snarare än vad vi ska äta. Flera grupper har haft gemensamma aktiviteter och inom mitt affärsområde Datacenter kommer vi genomföra ett gemensamt spinningpass nästa vecka, och allt görs med ett leende på läpparna.

Vi, projektteamet för delsträcka 5 består av kontoren Norrköping, Linköping, Skara och Göteborg. Totalt är vi sex personer som aktivt kommer arbeta med just denna delsträcka: Jag (Martin Moberg), Mikael Christenson, Bengt Sundell, Emina Kalkan, Christofer Olsson och Tomas Altéus. Alla taggade till tusen för att göra detta till en aktivitet ni inte glömmer i första taget.

Martin Moberg

martin-moberg-göteborgsvarvet

atea-göteborg

 

martin-moberg-atea

martin-moberg-atea-datacenter

martin-moberg-vinnare-atea

 

martin-moberg-konsultchef