Elefanten skall ätas!

Ett par veckor har passerat sedan jag blev tilldelad hedersuppdraget att leda Team 6 (Borås, Jönköping, Växjö & Kalmar) och bistå Lovisa i arbetet med att sy ihop den största stafetten i svensk affärshistoria, om inte den största stafetten i längd överhuvudtaget. Det är som rubriken antyder en elefant som skall ätas och alla inblandade försöker på bästa sätt dela upp stycket i mindre och mer lättsmälta bitar. Många delar skall planeras och säkras men målet för alla inblandade är att ha en kul och säker resa genom landet oavsett aktivitet och tid på dygnet.

En sporre i arbetet är det enorma intresset som visas både internt men också från kunder – många vill vara med på sitt sätt, vilket känns enormt triggande.

Lokalt i Växjö, har vi satsat på flera gemensamma aktiviteter: lunchträning, fotbollsmatch, spinning, skivstångspass och nu i veckan enligt temat – stavgång för de som så önskar. Det blir både peppning men också lite rå chargong för att sporra varandra till mer rörelse. Det positiva är ju helt klart att fler försöker bli mer aktiva, prova på lite nytt och på det sättet vinna hälsa.

Det är även häftigt att se att stafetten genomsyras av våra gemensamt framtagna värderingar – ”Vi brinner för det vi gör” och ”Laget före jaget”.  

Personligen så är målet att varje dag försöka plocka så många poäng som det bara hinns med och mitt lag APS2 leder ju faktiskt lagtävlingen i skrivande stund – en sporre är ju helt klart att denna position skall behållas hela vägen ut. I alla våra lag finns en mix av människor med olika förutsättningar – men det är alltid du själv som individ som sätter din egen gräns – tänj den! Ta dig utanför komfortzonen, upplev något nytt och väx!

 Kämpa på! Utmana dig själv att testa något du aldrig gjort innan – blir du trött? Får träningsvärk mm så är det ju bara positivt – kroppen har helt enkelt upplevt något nytt, en förändring som mest troligt bara är 100 % positiv. Alla kan gör något – du själv väljer vad!

Bästa svettiga hälsning,

Per Eller, Produktspecialist Print   

atea visar musklerna