Atea Winners i Sverigestafetten - nästa steg

Nu är det äntligen dags för Sverigestafetten igen. Vi ska få chansen att komma igång med vardagsmotion samtidigt som vi är med och bidrar till Cancerfonden och Nadias insamling där.
​I år provar vi även ett nytt koncept som vi kallar Atea Winners. En representant från varje region som inte är så vältränad – ni vet… en sån som jag – kommer få vara med om en extra skön utmaning.

Vi kommer sätta igång i och med Sverigestafetten för att träna oss i form för att kunna genomföra 10-kilometersloppet Sthlm10 den 15 juni i sommar. Som stöd kommer vi ha träningsupplägget presenterat av Svenska Friidrottsförbundet för att just komma i form för ett 10-kilometerslopp.
Men inte nog med det… var och en kommer även tilldelas en löparcoach/pt på den plats de bor. Dessa löparcoacher kommer träffa var och en, men framför allt regelbundet ha avstämningar för att följa och stötta träningen.

Det är inte en tävling mot varandra, utan var och en kommer tillsammans med sin löparcoach få sätta ett mål för Sthlm10 som man tävlar emot. D v s var och en tävlar mot sitt eget mål.
De som är med i Atea Winners är:
•Åsa Andersson – Region Mitt

•Fredrik Östman – Region Norr

•Mikael Olsén – Region Stockholm

•Sven Alriksson – Region Väst

•Urban Axelsson – Region Syd

•Magnus Sallbring – Region HK/AIS/Nationella enheter
Ni kommer få följa oss här på sverigestafetten.se, på Instagram och i våra andra kanaler.

Alla ni andra som liksom vi inte är helt i form, men som skulle vilja komma igång – vi ordnar gärna så att ni får ta del av samma träningsprogram. Då kan du tillsammans med kollegorna på kontoret eller din familj och vänner, sätta igång nu samband med sverigestafetten.

Och vem vet – vi ses kanske på Sthlm10 i sommar?

//Magnus Sallbring
HR och Marknadsdirektör