Umeå bjuder in till aktiviteter i hopp om att inspirera

Vi i Umeå är extremt glada över det fantastiska gensvar vi fått från våra kunder gällande deltagande i Sverigestafetten. Vi kan med stolthet meddela att drygt 250 av Ateas kunder i Umeå har valt att anmäla sig och dessa samlar alltså i denna stund träningspoäng till sina lag i ”Tillsammans inför Sverigestafetten”. Våra kunders intresse att delta vill vi på Atea i Umeå självklart ta tillvara på och vi har av denna anledning satt samman en blandning av aktiviteter som vi under den pågående träningsperioden, 22 april – 16 juni, erbjuder alla medarbetare samt deltagande kunder att anmäla sig till. Alla aktiviteterna går självklart under temat träning och hälsa, med förhoppning om att de ska kunna inspirera våra medarbetare och kunder till ytterligare rörelse i vardagen under den pågående träningsperioden men även därefter.

I listan av aktiviteter återfinns bland annat en del clinics samt föreläsningar. Dessa presenterar vi med glädje i samarbete med det lokalt förankrade företaget Fysiometrics AB som drivs av Michael Svensson, fd landslagsman på 1500 meter. Michael kommer personligen hålla i både en clinic i löpning och ett par föreläsningar under vilka han bland annat kommer dela med sig av tips och trix utifrån sina egna erfarenheter från löparbanorna.

En annan av de aktiviteter vi med stolthet kan erbjuda våra medarbetare och deltagande kunder är en inlineskväll som kommer att hållas av den 30-faldige SM-guldmedaljören Helena Gustafsson. Helena berättar om sina erfarenheter, ger oss en inblick i sporten och agerar också instruktör för de som vill testa på eller utveckla sina inlineskunskaper.

Gå gärna in och läs mer om de olika aktiviteter som erbjuds i Umeå under deltävlingen ”Tillsammans inför Sverigestafetten”, och bor du i Umeå med omnejd- gå in och anmäl dig redan idag!

Anmälningssidan där du också hittar mer information om respektive aktivitet hittar ni här.

Aktivitetsschema Umeå:
Fredag 26 april: Innebandy
Måndag 29 april: Funktionell träning utan redskap och vikter
Fredag 3 maj: Innebandy
Tisdag 7 maj: Clinic Löpning
Torsdag 16 maj: Clinic Rullskidor
Fredag 17 maj: Innebandy
Tisdag 21 maj: Föreläsning- Träningslära för uthållighet
Torsdag 23 maj: Brännboll
Fredag 24 maj: Innebandy
Torsdag 30 maj: Clinic Cykling
Fredag 31 maj: Innebandy
Tisdag 4 juni: Fysträning utomhus
Måndag 10 juni: Inlineskväll med Helena Gustafsson
Torsdag 13 juni: Föreläsning- Träning och kost för långvarig hälsa

/Karin Larsson

 

Helena inlines

Helena Gustafsson