Äntligen dags att testa den tuffa sträckan mellan Botkyrka – Göteborg

Det var ett minst sagt laddat gäng som samlades i Botkyrka igår morse – så pass ivriga att vi lyckades köra iväg med öppen baklucka….:-)

Efter två riktigt tuffa cykelsträckor ner till Linköping och Hästholmen, beläget vid Vätterns östsida, kunde vi konstatera att Sverige är helt otroligt vackert. Grattis till er som via powerwalk, cykling eller löpning kommer ta er fram i dessa omgivningar. Det var som ett vykort eller som vi i branschen säger lika vackert som bakgrundsbilden till Windows.

Det är ibland utmanande att hitta rätt bilväg för att kunna följa cykelvägarnas koordinater och man måste emellanåt fatta lite mer vågade beslut – som att ge sig ut på en åker. Ett bra försök även om vi fick vända tillbaka rätt snabbt. Precis lika snabbt som älgkalven vände tillbaka istället för att springa ut på vägen precis framför vår bil.

Det är kul att se vilken nyfikenhet våra bilar väcker. När vi stannar till kommer folk fram och frågar vad Sverigestafetten är för något. I Mjölby tog en äldre herre av sig kepsen och skrek ”heja Sverige” och viftade glatt åt oss :-)

Väl framme i Göteborg var vi vrålhungriga och tog oss snabbt till en trevlig restaurang där Martin Moberg och Bengt Sundell bjöd hela teamet på middag. Ett stort tack till hela team 5 som skapat en fantastisk rutt i Sverigestafetten. I morgon fortsätter testteamet vidare från Göteborg till Kalmar, via Borås, Jönköping och Växjö.

Vi i testteamet ser med spänning fram emot en ny annorlunda arbetsdag!

testrutt åker

testrutt sverigestafetten

bil testrutt sverigestafetten

cykeltest sverigestafetten

grusväg sverigestafetten

testrutten

armhävningar sverigestafetten testrutt

Dagens pass vid Hjo – efter paddlingen från Hästholmen.