Annelie Färnevik du leder Sverigestafetten på Software. Vad gör dig inspirerad att hålla igång?

CX Core nr3

 

Jag inspireras av möjligheten att påverka min egen hälsa och välmående genom smarta matval och att röra på mig varje dag på något sätt. Mitt mål är att leva länge och helst med bibehållen hälsa och då försöker jag göra vad jag kan för att det ska bli verklighet. Sen kan jag inte påverka gener men mycket kan jag göra genom den livsstil jag väljer.

2011 tog jag ett beslut att jag skulle ha som mål att röra på mig varje dag, om så bara i 10 min. Min tanke är att få in detta som en naturlig del i min vardag, lika naturligt som att borsta tänderna varje dag. Jag har hittills aldrig ångrat ett träningspass. Varje vardagkväll packar jag min träningsväska och langar in i bilen på väg till jobbet nästa morgon. Då har jag rätt förutsättningar för att träningen blir av.

Vi får bara en kropp att bo i under det här livet och det är fantastisk vad kroppen klarar av men vi behöver så klart ta hand om den också så den kan hålla länge. Med detta har jag gjort vad jag kunnat, resten är upp till generna och slumpen kanske.